En Dikkat Çekici Haberler İçin Takipte Kalın.

Ufuk Beydemir ile İpek Filiz Yazıcı Evleniyor!

Ünlü şarkıcı ve ünlü oyuncu evleniyor!

0

Ufuk Beydemir ile İpek Filiz Yazıcı evleniyor mu? Ünlü şarkıcı ve ünlü oyuncu dünya evine girmeye mi karar verdi? İki yıldır birlikte olan ünlü çift evlilik kararı aldı mı? Evlilik ne zaman? Bu soruların cevapları ve tüm merak ettikleriniz için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz. Ufuk Beydemir ve İpek Filiz Yazıcı hakkında tüm merak ettikleriniz Tayfa Haber’de!

Ufuk Beydemir ile İpek Filiz Yazıcı Evleniyor Mu?

Netflix platformunda yayınlanan 2 sezonluk Aşk 101 dizisiyle kendini tüm Türkiye’ye tanıtmış olan güzel ve genç oyuncu İpek Filiz Yazıcı, Ay Tenli Kadın adlı şarkıyla ünlenmiş olan Ufuk Beydemir ile dünya evine girmeye karar verdi.

30 yaşındaki Ufuk Beydemir ve 20 yaşındaki İpek Filiz Yazıcı’nın yaklaşık iki yıllık bir ilişkileri bulunmaktaydı. Çiftimiz sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla nikah masasına oturacaklarını açıkladı! İki ünlünün de hayranları bu haberle fazlasıyla mutlu oldular. Ünlü çiftler sosyal medyada da birbirlerine çok yakıştırılıyordu!

Ufuk Beydemir ile İpek Filiz Yazıcı Ne Zaman Evleniyor?

Ufuk Beydemir ile İpek Filiz Yazıcı, geçtiğimiz yıl Nisan ayında birlikte olduklarını duyurmuşlardı. Mutlulukları her pozlarından belli olan ünlü çiftimiz, bugünkü yaptıkları paylaşımla da evleneceklerini duyurdular. İpek Filiz Yazıcı, sosyal medya hesabından Ufuk Beydemir’in yaptığı evlenmekte teklifine evet dediğini açıkladı. Düğünün ne zaman olacağı henüz belli değil.

İlginizi çekebilir: Türkiye’de Maymun Çiçeği Vakası

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.