En Dikkat Çekici Haberler İçin Takipte Kalın.

İsveç’te Bıçaklı Saldırı Yapıldı

İsveç'te Bıçaklı Saldırı

0

İsveç’te bıçaklı saldırı dış basının son dakika haberlerinde! Bıçaklı saldırı nerede gerçekleşti? Yaralanan oldu mu? Yaralıların durumu ne? Bıçaklı saldırıyı yapan şahıs tutuklandı mı? Tüm soruların cevaplarını öğrenmek için haberimizi okumaya devam edebilirsiniz…

İsveç’te Bıçaklı Saldırı Nerede Gerçekleşti?

Bıçaklı saldırının kısa süre önce İsveç Västerås şehrinde bulunan bir alışveriş merkezinde gerçekleştiği bilgisi yayınlandı. Yapılan açıklamaya göre saldırganın elinde bıçakla alışveriş merkezinde bulunan insanlara saldırdığı düzenlendi. Saldırının neden gerçekleştiği bilinmiyor.

İsveç’te Gerçekleşen Bıçaklı Saldırıda Yaralanan Oldu Mu?

İsveç’te gerçekleşen bıçaklı saldırıda çok sayıda yaralı olduğu bildirildi. Kimliği açıklanmayan şahıs tarafından yapılan bıçaklı saldırının ardından yaralanan şahıslar, polis ve acil ilk yardım ekibinin olay yerine gelmesinin ardından ambulans ile en yakın hastaneye kaldırıldı. Yaralı şahısların tedavisi sürüyor…

İsveç’te bulunan bir alışveriş merkezinde bıçaklı saldırı gerçekleşti! Saldırıda çok sayıda kişinin yaralandığı ve tedavi için hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

İsveç’in Västerås şehrinde alışveriş merkezinde bıçaklı saldırının kimliği açıklanmayan bir şahıs tarafından yapıldığı açıklandı. Kimliği belirsiz şahıs tarafından yapılan bıçaklı saldırıda yaralıların olduğu bildirildi.

isvecte-bicakli-saldiri
İsveç’te Bıçaklı Saldırı!

Bıçaklanan yaralıların henüz durumu bilinmiyor. Yaralıların hastaneye kaldırıldığı ve tedavi altına alındığı açıklandı. Olayın gerçekleştiği anda bölgeye çok sayıda polis takviyesi gerçekleşti. Saldırıyı gerçekleştiren şahıs tutuklandı.

İlginizi çekebilir; İzmir oto ekspertiz fiyat bilgisi

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.