En Dikkat Çekici Haberler İçin Takipte Kalın.

Nude Ne Demek?

0

Nude ne demek sorusu sosyal medyada aktif olan insanlar tarafından merak ediliyor. Peki sıklıkla duyduğumuz nude aslında ne anlama geliyor?

Nude, kelimenin tam anlamıyla çıplaklık demektir. İnsanların sosyal araçlar üzerinden birbirine çıplaklık içeren fotoğraflar göndermesine ise “Nude atmak” denir.

Nude Nedir?

Bu eylem herhangi bir cinsiyete özgü değildir. Erkek ve kadın fark etmeden herhangi birisi çıplaklık içeren fotoğraf gönderdiyse buna nude denir. Birçok insan bu kelimeyi sosyal medyada sıklıkla duysa da ne anlama geldiğini bilmiyor.

Sexting ile ilişkili olabilecek olan bu eylem, uzak mesafe ilişkisi yaşayan çiftlerin birbirlerinin vücudunu daha iyi tanımasını sağlar. Ayrıca “Nude” fotoğraflar tam olarak çıplaklık içerir.

Nude Atmak Ne Demek?

Nude kelimesi İngilizcedir ve ülkemizde yeni duyulmaya başlanmıştır. Eğer bir kişiden çıplaklık içeren bir fotoğraf istiyorsanız, “Bana nude atar mısın?” demeniz gerekir. Yeni duyulan bir kelime olması nedeniyle nude ne demek sorusunu sıklıkla görebilirsiniz.

Hiçbir giysi giymeme, vücudu teşhir etme veya çıplaklık olan tanımlanabilen “Nude atmak” sosyal medyada sıklıkla duyacağınız bir eylemdir. Artık biri size “Nude atar mısın?” dediğinde bunun çıplaklık içeren fotoğraf olduğunu bileceksiniz.

Nude Ne Demek? Nude Nasıl Okunur?

Nude kelimesi İngilizce olduğu için yanlış telaffuz edildiğini sıklıkla duyarsınız. Çoğu insan yazıldığı gibi okunduğunu düşünerek “Nude” şeklinde okusa da bu yanlıştır. Nude kelimesini doğru okumak istiyorsanız tam olarak “Nuud” demeniz gerekiyor. Birine “Nude (nuud) atar mısın?” demek, çıplak fotoğraf istemenin daha kibar yolu diyebiliriz. 

Kaynak : https://www.okuhaber.com/nude-ne-demek-nude-fotograf-atmak-nude-makyaj/ 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.