En Dikkat Çekici Haberler İçin Takipte Kalın.

İstanbul Burun Estetik Fiyatları 2022 Listesi

İstanbul burun estetik fiyatları ne kadar?

0

İstanbul burun estetik fiyatları, birçok faktör doğrultusunda şekillenmektedir. Burun estetik operasyonları genel olarak uygulanacak olan tedavinin boyutuna göre değişiklik gösterir. Kısa süre içerisinde yapılan bu operasyonlarda fiyat miktarları dönemsel olarak yenilenmektedir. Bu sebeple estetik operasyon yaptırmadan önce fiyatlar hakkında net bilgi almanızda fayda vardır.

Burun estetiği, diğer tüm estetik operasyonları gibi zorlu bir süreçtir. Operasyon sırasında hastanın istediği burun görünümüne ulaşmak için gerekli tedaviler uygulanır. İlk olarak ameliyat ile başlayan bu süreç, daha sonrasında burnun iyileşmesi ile devam eder. Genel olarak hedeflenen görünüme 1 yıl içerisinde ulaşılırken İstanbul burun estetik fiyatları da bu doğrultuda belirlenmektedir.

İstanbul Burun Estetik Fiyatları Nasıl Belirlenir?

İstanbul burun estetik fiyatları belirlenirken birçok faktöre dikkat edilir. Bu faktörlerin her biri fiyatların şekillenmesi açısından önemlidir. Burun estetiği ameliyatı fiyatları belirlenmesinde önemli olan faktörler ise genel olarak şu şekilde;

  1. Hastanın burun yapısı ve durumu

İnsanların burunları birbirinden farklıdır. Gerek kemik yapısı gerek burun deliği genişliği gibi her insanda farklı burun özellikleriyle karşılaşabilmek mümkündür. Bu sebeple uygulanacak olan operasyonlar da birbirinden farklı olabilir. Bu doğrultuda da fiyatlar değişiklik göstermektedir. Hastanın sahip olduğu burun yapısı ve özellikleri, doktor tarafından incelenir ve daha sonrasında bu doğrultuda fiyat verilir.

  1. Hedeflenen burun görünümü ve uygulanacak tedaviler

Burun yüzdeki en önemli noktalardan biridir. Bu nedenle hastaların dış görünüşünü büyük oranda etkilemektedir. Ayrıca burun estetiği yaptırmak isteyen hastaların hedefledikleri burun özellikleri de birbiriyle aynı olmayabilir. Bu doğrultuda da İstanbul burun estetik fiyatları değişiklik göstermektedir. Plastik cerrahi tarafından yapılan muayenelerin ardından uygulanacak olan tedaviler belirlenir ve net fiyat hastaya iletilir.

  1. Doktor ve hastane kalitesi

Günümüzde burun estetiği ameliyatı gerçekleştirmekte olan çok sayıda plastik cerrahi  bulunmaktadır. Her doktorun tecrübesi ve başarısı birbiriyle aynı değildir. Ayrıca doktorların ve kliniklerin belirleyecekleri fiyat politikaları da birbirleriyle aynı olmayabilir. Bu sebeple doktor ve hastane kalitesi uygulanacak olan burun estetiğinin fiyatlarının değişmesine neden olabilmektedir.

Yukarıdaki faktörler doğrultusunda burun estetiğinin fiyatları değişiklik göstermektedir. Ayrıca fiyatlar genel olarak doktor muayenesinin ardından verilmektedir. Bu sebeple net fiyatlara ulaşabilmek için bir plastik cerrahi ile iletişime geçmeniz ve muayene olarak net fiyat almanız gerekmektedir.

istanbul-burun-estetik-fiyatlari
istanbul-burun-estetik-fiyatlari

2022 Burun Estetiği Fiyatları Ne Kadar?

İstanbul burun estetik fiyatları, geçen yıla göre daha yüksek olabilir. Bu nedenle geçen yılki fiyatları baz almadan net fiyatlara ulaşmak için kliniklerden, hastanelerden veya estetik doktorlarından randevu alarak muayene olmanız gerekmektedir. Muayene olarak net fiyatlara daha kolay bir şekilde ulaşabilir ve uygulanacak olan tedaviler hakkında da bilgi alabilirsiniz. Burun estetiği ameliyatı fiyatları, dönemsel olarak değişmekte ve tedaviyi uygulayacak hastane ve doktor tarafından belirlenmektedir.

Burun Estetiği Ortalama Fiyatları Ne Kadar?

Burun estetiği, günümüzdeki en önemli estetik ameliyatlarından biridir. Ayrıca günümüzde en çok tercih edilen estetik tedavileri arasında da burun estetiği yer almaktadır. Fiyatlar dönemsel olarak değişirken aynı zamanda hastaneden hastaneye göre de farklılık göstermektedir.

İstanbul burun estetiği fiyatları genel olarak 20000 TL gibi fiyatlarla başlarken bu miktar 80000 TL’ye kadar yükselebilir. Ancak genel olarak 20 bin TL ve 35 bin TL arasında burun estetiği yaptırabilmeniz mümkündür. İstanbul burun estetik fiyatları ortalaması genel olarak bu şekildedir. Fiyatlar değişiklik gösterebileceği için doktor muayenesinden geçerek net fiyat aralığını öğrenmenizde ve daha sonra ameliyat olmanızda fayda vardır.

Özel Hastanelerde Burun Estetiği Ne Kadar?

Özel hastanelerde burun estetiği fiyatları, uygulanacak olan tedavi, doktor ve hastane seçimine göre değişiklik gösterir. Günümüzde İstanbul’da çok sayıda özel hastane bulunmaktadır. Bu sebeple hastaneden hastaneye fiyatlar farklı olabilir. Ancak genel olarak minimum 25.000 TL iken 80.000 TL’ye kadar fiyat aralıklarında özel hastanelerde tedavi olabilmeniz mümkündür.

Devlet Hastanesinde Burun Estetiği Fiyatları 2022

Devlet hastanesinde burun estetiği yaptırmak özel hastanelere göre daha uygun maliyetli olabilir. Ancak burun estetik ameliyatında doktor ve hastane seçiminin çok önemli olduğunu unutmayınız. İstanbul burun estetik fiyatları, devlet hastanelerinde 15.000 TL ile 25.000 TL arasında olmakta ve fiyatlar değişiklik gösterebilmektedir. Net fiyatlar için doktordan muayene almayı unutmayınız.

İlginizi çekebilir; Erkek cilt bakımı merkezi seçerken dikkat edilmesi gerekenler

 

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.